Scandic vokser videre i København

By on March 18, 2009 0 8 Views

– Hotel Front har en fantastisk beliggenhet ved vannet, like ved Nyhavn, Operaen og Det kongelige teater, kombinert med en spennende design og mange kreative løsninger for å imøtekomme gjestenes ønsker. Dermed blir hotellet et kjærkomment tilskudd til Scandics voksende tilbud av møteplasser for bevisste mennesker, sier Frank Fiskers, adm. direktør og konsernsjef for Scandic.

 

Hotellet har 133 rom, hvorav de fleste er nyoppusset i en varm og moderne design. I forbindelse med overtakelsen blir de resterende rommene oppgradert og renovert i løpet av 2009.

 

– Vi har lenge ønsket å bli representert med et hotell i denne historiske delen av København, samtidig som vi med vårt andre nye hotell, Scandic Palace Hotel, har overtatt de to hotellene i København som lenge har vært våre førsteprioriteter, sier Jens Mathiesen, administrerende direktør for Scandic Danmark.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *