Stein Bemer blir salgsdirektør i SAS

By on March 17, 2009 0 8 Views

Bemer har lang erfaring fra kommersielle stillinger i SAS, og tiltrer stillingen som salgsdirektør 1. april.

 

– Med ansettelsen av Stein Bemer får SAS tilført sterk salgskompetanse, og jeg ser frem til at han skal videreutvikle vår kommersielle satsing i Norge, sier Robin Kamark, Chief Marketing & Sales officer i SAS.

 

– Først og fremst ser jeg fram til å komme tett på våre kunder og utvikle den kommersielle virksomheten i Norge på grunnlag av hva kundene krever av oss i dagens marked. Et nært samarbeid med bedriftskunder og samarbeidspartnere på distribusjonssiden blir sentralt for at vi skal oppfattes som det best likte flyselskapet i Norge også i årene fremover, sier Stein Bemer.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *