SAS sparker teknikere

By on March 11, 2009 0 4 Views

Direktør i SAS Technical Services Per Magne Mathisen bekrefter overfor Romerike Blad at mellom 200 og 250 av de 700 ansatte skal kuttes fra staben. Ingen har mottatt noen beskjed om oppsigelse enda, men de første vil komme allerede i april.

– Disse kuttene vil bli gjort i løpet av våren, sommeren og høsten, som en konsekvens av det dårlige resultatet til konsernet, sier Mathisen til rb.no. Han omtaler kuttet som dramatisk. I følge avisen er SAS Verkstedklubb nå i forhandlinger med ledelsen i selskapet om å forsøke å selge sine tjenester til andre selskaper.

I går ble det også klart at SAS Norge vil kutte ytterligere 7 av sine utenlandsruter, i tillegg til de 13 som ble lagt ned i fjor, skriver E24.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *