SAS ønsket ikke budkamp

By on March 10, 2009 0 7 Views

Dermed blir det ikke noe statlig nedsalg – i alle fall ikke i denne omgang.
– Styret har konkludert med at det beste og mest realistiske alternativet er at SAS fortsetter som et selvstendig skandinavisk selskap. Den norske regjeringen har i dag ingen planer om å endre statens eierandel i SAS, sier statssekretær Øyvind Slåke i Nærings- og handelsdepartementet til Finansavisen.

– Ledelsen vil fortsatt følge med på konsolideringen av europeisk luftfart. SAS-styret har imidlertid anbefalt eierne en emisjon basert på en forretningsplan som vil gi normalavkastning over tid. Vi mener dette er den beste løsningen for våre aksjonærer, sier kommunikasjonsdirektør Claus Sonberg i SAS-konsernet i følge DN.no.

Danmarks finansminister Lars Løkke Rasmussen fortalte imidlertid for bare fire dager siden at han fortsatt holder døren åpen for et salg av SAS

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *