Posten valgte Norwegian

By on March 10, 2009 0 15 Views

– Hvor mye dette er verdt i kroner og øre er vanskelig å si, men vi håper jo å få mye ut av denne avtalen, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian til E24. Han fortsetter: – De fleste av flyreisene til Posten går på strekninger som vi dekker så vi håper å få rundt 30 000 reiser.

Posten på sin side oppgir at du ønsker å kutte ned på antallet flyreiser, men informasjonssjef Jørn Michalsen innrømmer at det fortsatt vil bli mange flyreiser.

Posten offentliggjorde fredag at de har inngått avtaler med både Norwegian og SAS om flygninger av selskapets ansatte de neste to årene, men Norwegian skal være det prefererte flyselskapet på alle hovedstrekninger i Norge, Sverige og Danmark, skriver E24.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *