Organisasjonsendringer hos Choice

By on March 4, 2009 0 10 Views

Choice forbereder ytterligere vekst, og etablerer en ny ledergruppe som vil bestå av eksisterende ledere for våre 5 brand; Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion og Clarion Collection samt kommersiell direktør og direktør shared services (felles tjenester). Kommersiell direktør skal ha ansvar for all kommersiell virksomhet som salg, marked og distribusjon. Lederen for den nyopprettede avdelingen; shared services får overordnet ansvar for alle fellestjenester som økonomi, innkjøp IS/IT, prosjekt og plan & utvikling. Og lederne for de to sistnevnte funksjonene er nå ansatt.

 

Roar Ingdal kommer fra stillingen som administrerende direktør hos Norgani Hotels. Han har lang og variert ledererfaring blant annet som adm.dir Royal Caribbean Cruise Line (RCCL). Oscar Engeli (40) er ansatt som direktør shared services. Oscar har siden 2006 innehatt stillingen som direktør IS/IT i Choice.

 

– Med den nye organisasjonen viderefører vi satsningen på å gi våre gjester gode produkt- og serviceopplevelser i våre 5 brands. Samtidig styrker vi fellesproduktene som gir merverdi til lojale og fremtidige Choice-gjester ved våre 160 hoteller i Norden og Baltikum, sier adm. direktør Torgeir Silseth i en pressemelding.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *