Alexander Rybak = God Norges-markedsføring

By on February 26, 2009 0 3 Views

– Et av norsk reiselivs største utfordringer er at vi er for lite kjent. At den norske vinneren nevnes som favoritt gir i seg selv oppmerksomhet og fokus på Norge, sier administrerende direktør i NHO Reiseliv, Knut Almquist. Han fortsetter: – Skulle Rybak vinne, og neste års finale bli lagt til Oslo, vil det norsk reiseliv uvurderlig gratisreklame og profilering. I en situasjon med finanskrise, vil det gi oss verdifull drahjelp en tøff, internasjonal konkurranse om turistene.

I følge Almquist er det ikke bare vinnersjansene og en eventuell finale i Norge som gjør Rybak og hans melodi ”Fairytale” som skapt for å skape fokus på Norge: – Melodien spiller på norsk kultur, og oppfattes som frisk og ekte. Dette er verdier som vi ønsker å markedsføre oss med. I tillegg fremstår Rybak som en svært sympatisk artist, noe som gjør ham til en god Norges-ambassadør, sier Almquist.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *