Flest søk på Trysil

By on February 23, 2009 0 18 Views

Så langt i 2009 opplever Finn.no flest søk på Trysil, Stavanger, Geilo, Hemsedal, Hovden og Kristiansand. Trysil, Geilo og Hemsedal kom høyt opp også i fjor, men da toppet Svalbard listen. Hunderfossen og Bergen var også mer populære i samme periode i 2008.

 

– Trysil er et kjent og relativt rimelig feriested, noe som forklarer hvorfor det er så populært. Grunnen til at Svalbard var på topp i fjor, kan henge sammen med den dårlige vinteren vi hadde i 2008, sier Rolf Forsdahl, direktør for reiseliv i HSH.

 

Aleksander Rosinski, adm. direktør i FINN reise, forteller at de som søker etter Norgesferie i 2009, er mest opptatte av å finne familievennlige steder med slalåmbakker og spa. Alt dette kommer foran gode langrennsforhold.

– Men i januar toppet ”norsk kulturarv” listen over mest søkte ord i kategorien Opplev Norge. Det var litt overraskende, sier han.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *