Anne-Sissel Skånvik blir ny kommunikasjonsdirektør i Norwegian.

By on February 13, 2009 0 5 Views

– Jeg ser frem til å begynne i et selskap med mye oppdrift og mange spennende fremtidsplaner. Dessuten er selskapet kjent for god lagånd og samarbeidskultur internt, og det er noe jeg har lagt stor vekt på, sier Anne-Sissel Skånvik til E24.no

I følge nettstedet har hun arbeidet innenfor kommunikasjonsfeltet i 30 år – som journalist og kommunikasjonsdirektør. Hun er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo, og har journalistutdanning fra Norsk Journalisthøgskole. I periodene 2004 til 2008 har hun vært kommunikasjonsdirektør og ansvarlig for samfunnskontakt i Telenor ASA. Hun begynner hos Norwegian 16. februar i år.

– Jeg ser frem til å få Anne-Sissel Skånvik med på laget vårt i Norwegian. Vi står overfor mange spennende utfordringer i Norwegian og jeg er overbevist om at hun med sin brede erfaring vil være en god bidragsyter i lederteamet vårt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos til E24.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *