Rezidor utvider spareprogram

By on February 12, 2009 0 15 Views

I tredje kvartal i fjor presenterte Rezidor sitt spareprogram på 20 millioner per år. Nå har sparemålet blitt utvidet til 30 millioner som følge av en svak avslutning på fjoråret. Resultatet etter skatt for hele 2008 sant fra 45,7 til 26,1 millioner euro.

 

– Hotellindustrien opplevde et tøft andre halvår i 2008. Til tross for svakere markeder viste Rezidor en fortsatt sterk lønnsomhet i Norden og Midtøsten, mens lønsomheten i Vest-Europa påvirkes negativt av markedsnedgangen, oppussing av hotell og hotell i oppstartsfasen, sier adm. dir og konsernsjef Kurt Ritter til Travelnews.se, og fortsetter: – Rezidor holder fast ved sin langsiktige strategi å fokusere sin vekst på management- og franchiseavtaler for å redusere risikoen i porteføljen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *