Svakt fjerde kvartal for Ticket

By on February 6, 2009 0 9 Views

Resultatet før skatt ble minus drøyt 50 millioner svenske kroner. Omsetningsnedgangen skyldes både et fall i salget av ferie- og fritidsreiser, samt nedleggelsen av konseptet Ticket Selection.

– Det er klart at dette er ille. Vi lå rundt null før siste kvartal, men så fikk vi en betydelig svikt i salget, sier markedssjef for Ticket i Norge, Tone Skaare til Dagens Næringsliv. Og hun fortsetter: – Det kommer til å bli beintøft i år. Vi ser særlig at mange kutter reiser til destinasjonene langt borte. Men det betyr ikke at nordmenn ikke vil reise på ferie. Vi har nylig foretatt en spørreundersøkelse som viser at 80 prosent skal på ferie til sommeren. Bare 11 prosent av disse har så langt booket en reise.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *