Nedgang i hotellprisene verden over

By on February 3, 2009 0 14 Views

Dem som booket hotell på Finn Reise i januar i år betalte i gjennomsnitt 94 euro per rom per døgn, mens gjennomsnittspriser per hotelldøgn i januar i fjor var 115 euro, altså en nedgang på 18 prosent. Det er imidlertid interessant å merke seg at gjennomsnittlig antall døgnovernattinger gikk opp fra 2,9 netter for bookingene i januar i fjor til 3,5 netter for januar i år.

 

For overnattinger gjennomført i januar gikk prisene ned med 19 prosent sammenliknet med samme periode i fjor, fra 114 euro til 91 euro. Og i begge tilfeller var det gjennomsnittlige oppholdet tre døgn. Når reisende booker på Finn reiser de i meget stor utstrekning ferie- og fritidsreiser.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *