Scandic overtar Palace i København

By on January 30, 2009 0 5 Views

Dermed får Scandic syv hoteller i den danske hovedstaden. Palace hotel er plassert på Rådhuspladsen, like ved handlegaten Strøget og vis-à-vis Tivoli. Hotellet rommer også restauranten Brasserie on the Square og Palace Bar. Akkurat nå går hotellet gjennom en omfattende renovering, hvor de 162 rommene bygges ut til 170 og får en solid standardheving. Hvert rom designes individuelt og innredes i mo­derne skandinavisk stil som passer hotellets profil.

 

– Jeg er utrolig glad for at denne handelen er gått igjennom. Selv om Scandic er godt til stede i København allerede, kommer vi til å bli synlige på en helt annen måte nå. Palace er et hotell som alle københavnere har et spesielt forhold til, sier Frank Fiskers, konsernsjef for Scandic.

 

Det nye hotellet er helt i tråd med Scandics ekspansjonsstrategi, som innebærer både fokus på Nord- og Øst-Europa og det å fylle «hvite flekker» på det nordiske Scandic-kartet.

– Vi regner med at Scandic Palace kommer til å trekke til seg både fritids- og forret­ningsreisende. Københavns dynamiske forretningsliv og store tilbud av shopping og underholdning, sammen med det voksende samarbeidet i Øresundsregionen, skaper et stort behov for overnattings- og konferansemuligheter, sier Frank Fiskers.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *