Thon Hotels og Nordic Sea Hotel i Stockholm innleder samarbeid

By on January 28, 2009 0 14 Views

På sikt vil samarbeidet innebære blant annet at man kan bestille rom på Nordic Sea Hotel hos Thon Hotels Booking og via thonhotels.no. I løpet av kort tid vil overnattinger på Nordic Sea Hotel også kvalifisere til poeng i Thon Hotels gjesteprogram, Thon Member.

 

– Nordic Sea Hotel er et av de best beliggende hotellene i Stockholm og har en meget god standard. Jeg er veldig glad for å kunne tilby Nordic Sea Hotel som en utvidet del av vår portefølje til våre avtalekunder. Dette er en strategisk satsning for å etablere hoteller og samarbeidspartnere i Sverige, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.


– Denne avtalen betyr at vi kan tilby våre gjester hotellrom og konferansefasiliteter på alle Thon-hoteller i Norge og i Brussel, samtidig som Thon Hotels kunder får fordelaktige priser på Nordic Sea Hotel. Nordmenn reiser mye til Stockholm og Nordic Sea Hotel har en perfekt beliggenhet i umiddelbar nærhet av Arlanda Express, sier Anders Johansson, administrerende direktør i Nordic Hotels.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *