Nytt navn på Radisson SAS

By on January 27, 2009 0 11 Views

Totalt vil 170 hoteller rundt om i verden bytte navn, og 20 av disse er norske. Det nye navnet og logoen blir lansert på en pressekonferanse i forbindelse med den offisielle åpningen av flyplasshotellet i Zürich 4. februar klokka 16, og alle Radisson SAS-hotellene skal være omprofilert med ny logo innen utgangen av 2009, skriver Horecanytt.

– Hotellene i Norden er de siste vi kommer til å endre, fordi Radisson SAS-navnet står ekstra sterkt i disse landene. Vi vil gi kundene anledning til å venne seg til det nye navnet skritt for skritt, blant annet ved å se det i utlandet først, sier kommunikasjonsdirektør Christiane Reiter i Rezidor Hotel Group til nettstedet. Han fortsetter: – Grunnen til at hotellene bytter navn, er at flyselskapet SAS trakk seg helt ut av hotelldriften i november 2006. Da skiftet også selve konsernet navn til Rezidor Hotel Group. Men nettopp fordi navnet var så godt innarbeidet, fikk Rezidor avtalefestet retten til å bruke SAS-navnet på hotellkjeden i to år.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *