Ny flyplass ved Alanya

By on January 23, 2009 0 13 Views

Gazipasa er en gammal militærflyplass som nå bygges ut i regi av tyrkiske selskapetTAV, Tepe Aflken Airport Holdings, som idag driver flygplassene i bl.a. Istanbul, Ankara og Izmir.

Flygtorget.se har intervjuet Alanyas borgermester Hasan Sipahioglu som sier at man akkurat nå forhandler med en svenske turoperatør om et samarbeid, og Kajsa Moström, informasjonschef på Apollo, bekrefter at de har samtaler med de ansvarige.

– Flygplassen er intressant på grunn av de kortere transfertidene. Om landningsbanen blir tilstrekkelig lang, kan vi tenke oss å begynne å fly hit. Ogåå representanter for Ving og Fritidsresor sier til SvD.se at man har sett på mulighetene uten å ha kommet så langt som til forhandlinger, nettopp på grunn av landningsbanens lengde. Landningsbanen skal forlenges ført i 2010, og det er sannsynligvis først da flyplassen kan bli et alternativ for skandinaviske turoperatører.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *