Scandic åpner sportshotell i Vierumäki

By on January 22, 2009 0 8 Views

Hotellet som åpner våren 2010 får nærmere 200 rom, toppmoderne møtelokaler, restaurant, bar, treningsrom, bowling og et dag-spa i samarbeid med Vierumäki Country Club. Den samlete investeringen for det nye hotellet er cirka 40 millioner euro.
 

– Vi har svært sterk tro på Scandic og fremtiden, derfor føles det ekstra godt å satse fremover med fortsatt ekspansjon, til tross for lavkonjunktur og den urolige situasjonen i verden. Med nye Scandic Vierumäki blir det 21 Scandic-hoteller i Finland, sier Frank Fiskers, adm. direktør og konsernsjef for Scandic i en pressemelding.

 

– Nå styrker vi vår posisjon i det finske markedet ved å åpne et nytt hotell i Finlands mest attraktive sportsreisemål. Vierumäki har over 500 000 gjester i året, og nye Scandic Vierumäki kommer til å bli et etterlengtet sted hvor både fritids- og forretningsreisende kan bo og møtes, sier Aarne Hallama, sjef for Scandic Finland.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *