Estonian Air får lån av SAS

By on January 22, 2009 0 16 Views

Estiske aviser hevder ifølge Reuters at SAS – som eier 49 prosent i Estonian – låner esterne hele 200 millioner euro, skriver E24.no. Mens SAS‘ investorkontakt Sture Stølen  har følgende kommentar til lånet: – Det er et veldig lite beløp, jeg kan avvise rapportene om at det skal være stort. Dette er et kortsiktig beløp som skal løpe over en måned og sørge for midlertidig finansiering av Estonian Air, sier Stølen til E24. Han forteller videre at esterne har et stort kapitalbehov, at problemet ikke er løst med lånet fra SAS og at de jobber med mer langsiktige løsninger.

I følge E24.no ønsker SAS å kjøpe den estiske statens eierandel på 34 prosent, men har hittil bare fått negative svar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *