Bestiller reiser på nett som aldri før

By on January 22, 2009 0 5 Views

– Dette er veldig morsomt.  Aktiviteten på nettet og salgstallene forøvrig viser en stor oppsving i markedet. Sammenligner vi forrige uke med samme uke i rekordåret 2008 har vi solgt like mange reiser, smiler salgs- og internettsjef Kjersti Hagen Risberg i Star Tour. Hittil i januar er 57 prosent av alle solgte Star Tour-reiser kjøpt på nettet, altså nesten 20 prosent mer enn i januar i fjor.
Risberg gir det store rentekuttet mye av æren for at reiselystne nå strømmer til for å sikre seg en feriereise til varmere strøk. – Mange har oppdaget at rentekuttet har gjort lommeboka fetere og velger å unne seg en ferie for ekstrakapitalen, fortsetter hun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *