Rune Feltman – den nye sjefen i VIA Travel Norge

By on January 16, 2009 0 20 Views

Rune er 39 år og utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen. De siste 7 årene har Rune vært i reisebransjen, hvor han har hatt flere sentrale posisjoner i KILROY travels. Han kommer nå fra stillingen som administrerende direktør i KILROY travels Norway AS, KILROY travels Denmark AS og KILROY travels Finland AB. Han har tidligere jobbet som produktsjef i Lilleborg før han gikk til Arcus, hvor han først var salgssjef og deretter markedsdirektør.

 

– Det er utvilsomt en spennende utfordring å overta ansvaret for Norges største forretningsreisebyrå, kanskje spesielt i de urolige tider vi nå går inn i, sier ny adm. direktør Rune Feltman. VIA Travel Norge har imidlertid en meget diversifisert og sterk kundeportefølje og ikke minst mange dyktige medarbeidere, så nå gleder jeg veldig til å komme skikkelig i gang!

 

– Vi ønsker Rune hjertelig velkommen, og lykke til med å lede og utvikle VIA Travel Norge videre for å styrke vår markedslederposisjon, sier markedssjef Nina Aanensen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *