Nedgang i hotellpriser for de fleste storbyer

By on January 13, 2009 0 8 Views

I Hotel Price Index (HPI) har Hotels.com analysert de faktiske prisene som er blitt betalt per rom per natt tredje kvartal i 2008. Rundt 68.000 hoteller på over 12.500 steder er grunnlaget for analysen av hotellprisene.

Mexico City, Marrakech og Shanghai er rimelige storbyer, og har hatt en nedgang i hotellprisene på henholdsvis 8 %, 15 % og 1 %, sammenlignet mot samme periode et år tidligere. I de europeiske storbyene Praha, Barcelona og Roma har prisreduksjonene vært henholdsvis 8 %, 7 % og 11 %.

Mens Moskva og New York fortsatt har meget høye priser. I New York har hotellprisene gått ned 2 prosent på ett år, mens de i Moskva har økt 2 prosent.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *