Widerøe vant kortbaneanbudet

By on January 12, 2009 0 10 Views

Flyselskapet ble tildelt anbudskontraktene for de fleste områdene de søkte på og gjelder flyvninger for perioden 1. april 2009 til 31. mars 2012. Det innebærer at Widerøe fortsetter å fly de samme rutene som i dag bortsett fra Røros. 

 

Av til sammen 18 anbudsområder vant Widerøe 15 av områdene. Widerøe la inn tilbud på alle ruter de flyr i dag, samt rutene til Fagernes og Florø. Fem andre utlandske aktører la også inn anbud på flygning i Norge, mens Widerøe var eneste norske flyselskapet som la inn anbud.

-Vi ser at vi har vunnet de fleste ruteområdene på kortbanenettet i Norge. Vi er fornøyd med at Widerøe har klart å holde stillingen, og fortsatt er en ledende aktør kortbanenettet, sier administrerende direktør i Widerøe, Lars Kobberstad. Han fortsetter: – Dette var en viktig avklaring for driften vår de neste tre årene, og vi skal nå vise oss den tilliten som er gitt oss verdig. Vi vil fortsette å utvikle kvaliteten i selskapet, slik at vi skal kunne levere et stadig bedre reisetilbud til folk i hele Norge.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *