Christian Lunde ny sjef for Star Tour

By on January 9, 2009 0 16 Views

– Jeg er meget fornøyd med å kunne presentere Christian Lunde som ny leder

for Star Tour Norge. Vi ønsket oss en person med både solid erfaring fra reiselivsbransjen og med en sterk kommersiell bakgrunn. Kombinert med god, sosial kompetanse og kommunikative evner. Det mener vi Christian Lunde representerer, sier Christian Clemens, konsernsjef for Star Tour-gruppen i Norden. Christian Lunde har lang erfaring fra den private servicesektoren. Siden 2003 har han vært salgsdirektør i Rica-kjeden.

– Sammen med et dyktig team av kolleger i Star Tour og det norske lederteamet er jeg overbevist om at Christian vil bidra sterkt i et dynamisk og resultatorientert Star Tour, fortsetter Clemens.

 

Selv ser Lunde frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene og utfordringene som

venter i Star Tour.

– Jeg tror fokuset på kundetilfredshet og kvalitet vil være avgjørende suksessfaktorer for å sikre god lønnsomhet i et utfordrende marked. Jeg kjenner bransjen godt etter 14 år, og ser frem til å komme tilbake. Star Tour er et av Norges mest profilerte selskap og en av Norges sterkeste merkevarer. Å bidra til at selskapet har de mest fornøyde kundene og den beste lønnsomheten i bransjen er en stor og spennende oppgave som jeg gleder meg til å ta fatt på.

 

Privat er Christian Lunde gift og har to barn på to og åtte år. Han bor på Hvalstad i Asker, og beskriver seg selv om en aktiv og utadvendt person.

 

Christian Lunde tiltrer stillingen 1. april 2009

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *