Scandics vannflaske er klar

By on December 22, 2008 0 13 Views

Utviklingen av en egen vannflaske i gjenvunnet glass er nå klar, og vannet fås på alle Scandics hotell.

– Tidligere transporterte vi 3,6 millioner flasker vann til hotellene i året, noe som medførte karbondioksidutslipp på 160 tonn. Det føles utrolig godt å gå bort fra dette og heller satse på et moderne alternativ som er betydelig mer miljøtilpasset, sier Helena Nilsson, informasjonsdirektør og ansvarlig for bærekraftspørsmål hos Scandic.

Rent bortsett fra at vannet smaker godt, gir hver solgte flaske et tilskudd på én krone til Scandic Sustainability Fund. Fondet kommer til å premiere individer og organisasjoner som bidrar aktivt til en bedre og mer bærekraftig verden.

– Responsen fra gjestene har vært overveldende. Flasken vekker oppmerksomhet, og når de får vite hva det betyr i form av redusert miljøpåvirkning, da føles plutselig en enkel og hverdagslig avgjørelse som å drikke vann som noe veldig positivt, sier Thomas Fankl, food & beverage manager hos Scandic.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *