VIA Travel hedrer sin personalsjef

By on December 17, 2008 0 9 Views

– Det er en ære for meg å overrekke Bjørn denne medaljen, sier Egil Riisnes, konserndirektør i VIA Travel Group. Den er vel fortjent.

Medaljen er en heder til arbeidstakere med minst 30 år hos samme arbeidsgiver. Den er en unik og tradisjonsrik påskjønnelse alle arbeidsgivere kan bruke for å vise at man verdsetter erfaring og stabilitet.

– Dette var en stor overraskelse og veldig hyggelig, sier hederspersonen selv. Tiden går fort når man har utfordrende og spennende arbeidsoppgaver. En av de store fordelene ved å jobbe i et stort konsern som VIA er at man kan skifte kurs underveis – innenfor samme selskap.

Bjørn Ekren har i sin lange karriere lederstilling ved NSB Reisebyrå i London, leder for ulike NSB Reisebyråer i Oslo, og etter oppkjøpet av VIA i 2000 har han vært personalsjef i VIA Travel Norge AS. Han er den første i selskapets historie til å motta en slik æresbevisning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *