Kostnadskontroll viktigst for forretningsreiser

By on December 17, 2008 0 8 Views

Det viser Orbitz ferske Business Year-End-undersøkelse, som viser at 71 prosent av forretningsreisende har reist like mye eller mer enn de gjorde for et år siden. Hele 79 prosent har imidlertid i løpet av året følt et press på å redusere utgiftene på den enkelte reise. 55 prosent av disse har redusert kostnadene de siste tre månedene.

 

– Vår ferske undersøkelse har kartlagt en økning i forretningsreisende som forandringer sine reisevaner i lys av resesjonen. De reiser annerledes og har blitt mer kostnadsbevisste, sier Dean Sivley, senior vice president, Orbitz for Business, og fortsetter: – Vi kan forvente at forretningsreiseansvarlige vil utøve fortsatt press på ansatte med reisepolicyer der fokus er på kostnadsbesparelser, i form av å bestille flybillettere tidligere, bo på rimeligere hotell og leie energieffektive biler.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *