Meglerhus med tro på Norwegian

By on December 16, 2008 0 6 Views

I en fersk rapport påpeker Orion at Norwegian etter konkursen til konkurrenten Sterling er kostnadsleder i et marked med kun to konkurrenter. Meglerhuset mener Norwegian nå fremstår som et spennende og veldrevet flyselskap, som har et betydelig rutenettverk, tilfredsstillende frekvensnivå og et lavt kostnadsnivå, skriver E24.no

”SAS er den ideelle konkurrenten for Norwegian. SAS er finansielt svekket og dermed ute av stand til å føre kostbare priskriger. Videre har SAS dobbelt så høye enhetskostnader som Norwegian”, heter det i rapporten.

Orion Securities mener dessuten at Norwegian kan være en aktuell oppkjøpskandidat i den pågående konsolideringen i luftfarten. ”Dersom Oslo Børs ikke er villig til å verdsette selskapet høyere, vil det ikke overraske om andre gjør det og selskapet blir kjøpt opp”, skriver meglerhuset.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *