Hva velger SAS?

By on December 15, 2008 0 6 Views

– Det er et styremøte i SAS før jul og uansett hvilken løsning vi faller ned på, så forutsetter det at vi kommer i mål med de forhandlingene som nå pågår med fagforeningene, sier investorkontakt Sture Stølen i SAS til DN.

Ifølge Stølen har SAS et kostnadsgap på mellom tre og fire milliarder kroner i forhold til den effektiviteten selskapet må ha på lang sikt. SAS er helt avhengig av at de ansatte går med på å arbeide til betingelser som gjør at SAS vil være konkurransedyktig i forhold til flyselskaper de sammenligner seg med, skriver dn.no.

Samtidig melder den tyske avisen Sueddeutsche-Zeitung, uten henvisning til kilder, at Deutsche Lufthansa har gjenopptatt samtalene med SAS om kjøp av en større aksjepost i selskapet. I følge avisen kollapset de innledende samtalene i begynnelsen av november på grunn av flyselskapenes forskjellige visjoner for fremtiden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *