Dansker dropper sydenturen denne julen

By on December 15, 2008 0 6 Views

I følge Vejle Amts Folkeblad er det naturlig nok finanskrisen som får mange dansker til å droppe juleferien på varmere breddegrader. Det lave salget av julereiser har ført til at prisene på disse reisene har gått kraftig ned den siste tiden.

– Finanskrisen har stoppet danskernes kjøp av reiser Og vi opplever i disse uker det dårligste salg av julereiser i charterbransjens historie,” sier Stig Elling, salgsdirektør i danske Star Tour, til avisen. Han kan faktisk ikke huske et dårligere salg i sine over 40 år i reisebransjen.
Og fortsetter: – Jeg har aldri vært med på å selge reiser så billig i desember måned. All støyen knyttet til finanskrisen gjør at danskerne er umåtelig forsiktige med sine penger akkurat nå, og i reisebransjen merker vi det ved at kjøp av impulsreiser har gått totalt i stå. Vi har måttet redusert prisen kraftig på 700 reiser. Det er 20 prosent flere nedsatte reiser enn normalt på dette tidspunkt, og rabattene er opptil 50 procent høyere enn samme tid i fjor, avslutter Stig Elling.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *