Neste års vintersalg starter allerede

By on December 10, 2008 0 9 Views

Totalt legger Star Tour ut 80 000 vinterreiser til Thailand, Kanariøyene, Egypt og Bahia de Samaná i Karibia. Resten av reisene for vinteren 2009/2010 vil være i salg i begynnelsen av februar.

 

– Krise eller ikke, det vil alltid være rift om reiser i hovedferiene våre. Nordmenn bestiller jule- og vinterferien tidligere og tidligere for å sikre seg plass, sier Lena Petersson, kommunikasjonsdirektør i Star Tour.

 

Noen av nyhetene hos Star Tour blir flere hotell for voksne som reiser uten barn.
– Vi vet at rundt 75 prosent av våre kunder er par på ferie uten barn, og neste vinter får de flere voksenhotell å velge mellom. Dessuten lanserer vi en deilig startpakke Lux på Gran Canaria og Lanzarote. Det betyr at du blant annet får en norsk avis hver dag, det er egen stillesone ved bassenget og badekåpe, sjokolade og musserende vin er naturligvis inkludert, forteller Petersson. 


Videre bygges alle TUIfly Nordics langdistansefly om. Det blir egen tv-skjerm på alle seter og en utvidet underholdningspakke. I tillegg introduseres også tre klasser ombord. I den beste – Premium – kan man boltre seg med blant annet 94 cm beinplass, gourmetmat og egen lounge.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *