Ingen juleturer med Krabi Airlines

By on December 9, 2008 0 5 Views

Denne gangen var første tur fra Oslo planlagt 13. desember. Nå kan selskapet imidlertid ikke love noen ny dato, men satser på å komme i trafikk i februar. Forsinkelsene denne gang skyldes den politiske uroen i Thailand, og det faktum at flyplassen i Bangkok var stengt da deres første fly skulle inn til omregistrering.

 

I følge flyselskapets representant i Norge, Oddvar Sivertsen, er de thailandske og koreanske investorene som står bak selskapet solide. Direktøren for Krabi Airlines er hentet fra Thai Airlines og har mange års erfaring fra bransjen.

 

Reisene fra München, som skulle være oppstartsdestinasjon på lik linje med Oslo, er også utsatt. Av samme grunn som den norske utsettelsen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *