Passasjernedgang skyldes SMB-bedrifters kutt i reisebudsjetter

By on December 8, 2008 0 9 Views

– Tilbakegangen er jevnt fordelt på fritids- og forretningsreiser. Blant bedriftene er det særlig små- og mellomstore bedrifter som kutter. Det offentlige Norge og de største bedriftene flyr omtrent som før, sier administrerende direktør Ola H. Strand i SAS Norge til Finansavisen.

Reisebyrået HRG Nordic sitter også igjen med samme inntrykk som Strand.
– For oss er det bransjerelatert. Reisekuttene har kommet først hos eksportbedrifter i utkant-Norge, entreprenører og finansforetakene. Meglerhus som før reiste på business, sitter nok dessuten oftere bak gardinen i dag, sier Simen A. Johannessen til Finansavisen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *