Kjemperabatter på luksusreiser

By on December 4, 2008 0 17 Views

Nå kan man få halvpris på helgeopphold på luksushotell i New York, og mens en uke på Sandals Grande Ochos Rios i Jamaica hadde førpris på 38.500 kroner, kan du nå få en uke i januar for 15.400 kroner. Oppholdet inkluderer egen butler, alle måltider og ubegrenset med drikkevarer, skriver Dagens Næringsliv.

– Det er ingen tvil om at det amerikanske markedet er veldig påvirket av den finansielle situasjonen. Dermed må aktørene som i hovedsak har rettet seg mot disse gjestene, snu seg til nye markeder. Det blir en stor oppgave å klare å følge med på alle de tilbudene som nå kommer. Vi ser allerede priser i markedet vi må flere år tilbake i tid for å finne maken til, forklarer daglig leder i Select Travel Dag Åge Karslen, DN.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *