Highland og Vestlia inn i Thons hotellkjede

By on December 1, 2008 0 9 Views

Fra 1. januar vil begge hotellene bli en del av Thons hotellkjede.

Thon, Hotellinvestor Pål Gundersen og hans samboer Tone Skjellaug har diskutert samarbeid i et halvt år. Ingen av dem er særlig bekymret for at deres felles satsning skal falle i grus på grunn av finanskrise og konjunkturfall. Geilo-hotellene skal fortsatt drives av Gundersen, og ordningen vil fungere som en slags franchise, skriver DN.

– Jeg blir helt forskrekket når folk plutselig begynner å spare på alt mulig og stanser virksomheten. Jeg satser ikke helt lite om dagen jeg, mer eller mindre i uendret takt. Jeg bygger næringsbygg i Oslo og leiligheter på Lillestrøm, jeg utvider hoteller på Lillestrøm og Gardermoen, og kjøpesentre i Oslo og på Ski. Dette er ikke slutten på verden vet du, sier Thon til DN.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *