Escape Travel med tro på elvecruise

By on November 26, 2008 0 7 Views

De lanserer nå Norges største elvecruisekatalog med flere valgmuligheter enn noen gang. Escape er landets største arrangør av elvecruise, og arrangerer turer på 19 store elver i Europa, Egypt, Brasil, India, Vietnam/Kambodsja og Kina.

– Elvecruise-ferie ser ut til å være så å si upåvirket av bråbremsen i verdensøkonomien. Prisnivået er overkommelig for de fleste. Prisene for 2009 starter på 14 710 kroner for et 11 dagers cruise i Russland inkludert helpensjon, flyreisen, transporter , skatter, utflukter og norsk reiseleder. Vi selger omtrent like mye elvecruise som da markedet var på topp. Hovedmålgruppen er 45+, sier adm. direktør Tove Voss i Escape Travel, som allerede for 15 år siden var den som lanserte elvecruise til det norske feriepublikumet.

Årets mest eksotiske nyhet er et firedagers cruise i Ganges-deltaet.
Andre nyheter er blant annet:
– Elvecruise fra Kiev i Ukraina til Istanbul med Jahn Otto Johansen
– I vikingenes fotspor fra St. Petersburg til Moskva
– På Mekong-floden
– Vincruise med norsk vinekspert på Donau.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *