Scandic på offensiven

By on November 25, 2008 0 9 Views

Hotellet, som skal åpnes i 2011, får 325 rom, og blir del av et nytt og høyprofilert ministrøk med blant annet leiligheter og kontorer. Hotellet vil også få 500 kvadratmeter konferanselokaler, en restaurant og en bar, treningsrom og parkering.

Det nye hotellet er det siste eksempelet på Scandics energiske vekststrategi, hvor målet er å gå fra dagens 150 hoteller til 200 hoteller i løpet av få år. Bare siden oktober i fjor har Scandic vokst med 19 nye hoteller. 11 av disse er nybygg, deriblant et hotell i Berlin.

– Det er utrolig spennende å gjennomføre Scandics internasjonale ekspansjon. Vi får flere og flere forespørsler om nye hotellprosjekter, og etter Øst-Europa og Norden er det Tyskland som er det viktigste markedet. Hamburg er spesielt interessant med sin beliggenhet og de senere års positive utvikling. Det er en by som mange skandinaver og østeuropeere besøker, ikke minst på grunn av de populære messene, en stor havn og shopping i særklasse, sier Frank Fiskers, administrerende direktør og konsernsjef Scandic.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *