Kjemper mot konkurs

By on November 24, 2008 0 11 Views

– Vi har penger, men trenger litt tid på å rydde opp, sier Hikmet Cengiz til Dagens Næringsliv. Selskapene har fått fem dager på seg til å vise at selskapene er solvente.

 

Siden februar har Anatolien Reiser og Kunfly.no solgt flere tusen reiser til Tyrkia. Men en rekke flyvninger har blitt kansellert og Reisegarantifondet mener de kan dokumentere krav fra kunder på over 2,1 millioner kroner og til dette kommer flere inkassosaker, skriver DN.

 

Reisegarantifondet har jobbet med å få Anatolien Reiser til å gjøre opp for seg siden august, da fondet forlangte at selskapet stanset salget av reiser. Men forsøkene er foreløpig resultatløse.

 

Da retten behandlet konkursbegjæringen ba Cengiz om mer tid. Han påpekte at de har nye eiere på vei inn i selskapene, og at det er snakk om en investor fra Ankara. Reisegarantifondets Signe Eriksen fester imidlertid ingen lit til Cengiz uttalelser, skriver avisen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *