Dansk garanti ved flykonkurs

By on November 24, 2008 0 4 Views

Dette innspillet kommer etter konkursen i Sterling, og i følge Dagens Næringsliv synes reisebransjedirektør Rolf Forsdahl at det er pinlig at danskene er først ute med å inkludere kjøp av rene flyreiser i ordningen.

 

– Vi har tatt opp denne saken helt siden 2003 uten særlig gehør i Samferdselsdepartementet. Og med dagens situasjon i flyindustrien, der jeg er ganske sikker på vi vil se flere konkurser, er det litt pinlig at danskene viser handlingsvilje mens vi sitter stille, sier Forsdahl til DN.

 

Samferdselsdepartementet har imidlertid også begynt å agere i saken.

– Vi har nå innkalt flyselskapene, reisebransjeforeningene og forbrukerinteressene til et møte 17. desember til en innledende diskusjon rundt hvordan flyreiser kan bli omfattet av en garantiordning, sier seniorrådgiver Morten Foss til Avisen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *