Slutt for Sterling

By on November 21, 2008 0 6 Views

430 ansatte vil dermed miste jobben, sier bobestyrer til borsen.dk.

– Vi er virkelig lei oss for at det ikke gikk i orden, siden vi var så nære på. Vi vil nå forsøke på beste måte å informere medarbeiderne om deres situasjon, sier bobestyrer Pernille Bigaard i en pressemelding.

Hun understreker at det må handler om å sikre kreditorenes fordringer. Det vil gjøres ved å prøve å selge noen av stumpene i Sterlingboet til høyest mulige pris.

Bobestyrerne forklarer at alle potensielle kjøperne var meget opptatte av hvor raskt det ville ta å få billettsalget opp igjen på et tilfredsstillende nivå. De økonomiske nedgangstidene har derfor gjort det vanskeligere å få gjennomført et salg. Dagens vanskelige marked utgjør derfor en vesentlig grunn til at det danske kapitalfondet Axcel valgte å takke nei, skriver borsen.dk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *