Choice etablerer seg i Riga

By on November 18, 2008 0 12 Views

Det er det første Clarion Collection-hotellet i Baltikum, og hotellkjeden ser en klar mulighet til vekst i dette markedet.

– Hotel Valdemars er et familieeid hotell med fokus på personlig service. Når vi nå blir Clarion Collection Hotel Valdemars, får vi mulighet til å fortsette å utvikle oss. Dette kommer til å glede alle våre nåværende og fremtidige gjester. Vår filosofi er helt i tråd med Choice Hotels Scandinavia sine kjerneverdier, sier Karl Mikael Cakste, medeier og leder av Hotel Valdemars. Hotellet er moderne og totalrenovert, har 83 rom, restaurant, bar, relax-avdeling og konferanserom.  Det ligger i en historisk Art Nouveau-bygning i jugendstil fra 1901 og er sentralt plassert i Riga i nærheten av alle turistattraksjoner.
– Hotel Valdemars i Riga vil passe perfekt inn i Choice-familien, og det er morsomt å kunne tilby Riga som destinasjon til våre kunder, sier Robert Wilhelmsson, direktør for Clarion Collection-hotellene i Sverige og i Baltikum.

Clarion Collection er små hotellperler som preges av individuell service og sjenerøsitet.  Vi tilbyr alle våre gjester en kveldsbuffet, og våre hoteller ligger i bygninger med interessante historier.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *