Verdens tryggeste ferieland

By on November 12, 2008 0 7 Views

På listen over verdens vakreste land kommer vi inn på en fjerde plass. Undersøkelsen som ble presentert på reiselivsmessen World Travel Market i London.  Australia topper nok en gang listen over beste land.

I tillegg til at Norge kommer øverst i sikkerhetskategorien oppfattes vi også som et av landene med den beste levestandarden, den største politiske friheten og som ett av landene med den vakreste naturen, skriver innovasjonnorge.no

-Det er bra å se at den merkevarebygging vi gjør av Norge og norsk natur oppfattes positivt internasjonalt i en slik undersøkelse. I all markedsføring vi jobber med, går naturen igjen som en rød tråd, sier Heidi Dahl, markedssjef for internasjonal markeder i Innovasjon Norge til Dagbladet.no. Hun forteller videre at Norge vil øke markedsføringen av Norge som en feriedestinasjon for vandring, fiske og sykling i 2009.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *