Oppstarten utsatt nok en gang

By on November 11, 2008 0 14 Views

På Krabi Airlines norske nettsider skriver selskapet følgende: Krabi Airline beklager å måtte meddele at vår oppstart som var planlagt til 1. november er utsatt til begynnelsen av desember, nærmere bestemt 13. desember. Dette skyldes en forsinkelse i levering av fly etter teknisk vedlikehold som igjen har forskjøvet de formelle konsesjonsmessige godkjennelser for flyvningene mellom Norge og Thailand.
I følge vg.no skulle Krabi Airline etter planen fly to turer i uken fra Oslo til Krabi og Bangkok. I utgangspunktet skulle flyvningene ha startet i begynnelsen av april. Så ble oppstarten utsatt til juni, august, 1. november, 3. desember og nå til 13. desember.

– Vi skjønner at kundene kan bli både sinte, irriterte og skuffet over det som har skjedd. Vi kan ikke gjøre annet enn å legge oss flate og beklage det, og love å komme veldig sterkt tilbake, sa Oddvar Sivertsen til vg.no. Krabi Airline vil tilby passasjerene tre alternativ.

1. De kan få full refusjon.
2. De kan få booke om billetten sin til hvilken som helst annen avgang med oss etter at vi er i gang med flyvningene.
3. Vi hjelper dem med å booke dem om til våre konkurrenter uten tillegg i prisen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *