”Free” er det nye hitordet

By on November 11, 2008 0 53 Views

I følge Aftenposten.no er flere gratis reiser og opplevelser ett av grepene reiselivsindustrien nå tyr til for å fylle flyseter, hotellrom og restaurantbord. Dette kommer frem i en ny rapport fra konsulentselskapet Euromonitor International som ble presentert på World Travel Market i London.

– Det handler om å utnytte kapasiteten, om å fylle seter som ellers ville stått tomme, sier Caroline Bremner, leder for reiseliv og turisme i Euromonitor International, til Aftenposten.no.

Stadig flere nettsteder gir brukerne mulighet til selv om bestemme prisen på opplevelsene, gjerne via nettauksjoner. Fenomenet som startet opp i USA, er nå etablert i Storbritannia og sprer seg videre til resten av Europa.

– Flere og flere forbrukere vil venne seg til å selv bestemme hva de vil betale, sier Bremner til Aftenposten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *