Hurtigruten beste nisjecruise

By on November 10, 2008 0 17 Views

Blant konkurrentene var cruiseselskap som Voyages of Discovery, Quark Expeditions, Viking River Cruises og Swan Hellenic.


Flere titalls tusen kunder, agenter og representanter innen reiselivsbransjen har gitt sine stemmer i kåringen om hvem som fortjener utmerkelsen for fremragende virksomhet innen internasjonalt reiseliv.

– Dette er en prestisjefylt kåring, og betyr en voldsom anerkjennelse for oss. Seieren vil bidra til økt vekst og fremtidig suksess. At vi vinner nisjen i to uavhengige kåringer betyr at vi klarer å holde et høyt kvalitetsnivå i et tøft cruisemarked, sier Iain Cottam, direktør for Hurtigruten UK. Han trekker blant annet frem Hurtigrutens bevisste satsning på vinteren med blant annet opplevelsesreiser som “Hunting the light” som sentralt element. – Etter opprettelsen av direkte flyrute mellom London og Tromsø er vi blitt en mer tilgjengelig med en veldig eksotisk destinasjon for det kresne cruisemarkedet i England, sier Cottam.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *