Alpene frister fortsatt mange

By on November 10, 2008 0 12 Views

– Vi har allerede solgt ca. 70 prosent av vår samlede kapasitet, sier adm. direktør Peter Johnson. Han mener dette viser at nordmenn prioriterer skiferien sin i Alpene meget høyt og nødig kutter den ut.

Bad Gastein er nok en gang nordmenns mest populære reisemål og med Saalbach på andreplass. Deretter kommer Ischgl, som er blitt meget populært i det siste. Og Mayrhofen, der det nesten ikke var nordmenn i fjor, har solgt svært godt i høst og kommer like bak St. Antons fjerdeplass. På sjetteplass følger nyheten Madonna di Campiglio som den første ikke-østerrikske destinasjonen av de to turoperatørens totalt 17 reisemål i Østerrike, Italia, Sveits og Frankrike.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *