Scandic med strategisk viktig nyopprettet stilling

By on November 7, 2008 0 6 Views

Han starter i jobben 1. januar og får ansvar for alle kjedens hoteller utenfor Norden.

I løpet av de kommende årene skal Scandic ekspandere sterkt i Europa og gå fra dagens i underkant av 150 hoteller til over 200. Som et ledd i disse ekspansjonsplanene er det opprettet en ny stilling som sjef for Scandics europeiske hotellvirksomhet.

– Jeg er glad over å informere om at vi nå har ansatt Michel Schutzbach til denne viktige stillingen. Michels omfattende erfaring i den internasjonale hotellbransjen blir et verdifullt tilskudd for Scandic, sier Frank Fiskers, adm. dir. og konsernsjef i Scandic.

Michel Schutzbach kommer fra Rezidor Hotel Group. Der har han vært regionsdirektør i en rekke land, bl.a. Irland, Kina, Norge, Sør-Afrika, Frankrike og Polen, i tillegg til at han har hatt flere lederstillinger på hovedkontoret.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *