Thon Hotels samarbeider med mesterkokk

By on November 6, 2008 0 13 Views

I første omgang skal Solvold utvikle en 3 retters selskapsmeny for Thon Hotels kurs og konferansehoteller, Thon Conference.

 

Samarbeidet er en del av videreutviklingen av Thon Conference-hotellene hvor mat er et satsingsområde. Samarbeidet er todelt, den første delen dreier seg om nye menyer og retter, den andre delen om opplæring for unge og lovende kokker.

 

Første selskapsmeny signert Solvold lanseres i november 2008 og skal fornyes 2-3 ganger årlig. Solvold vil løpende holde opplæring i forbindelse med menyendringene. I 2009 starter Thon Hotels og Solvold opp en konkurranse, for å utvikle kompetansen og øke motivasjonen hos kokkelærlingene. Menyen kan bestilles på Thon Conference-hotellene fra medio november.

 

– Vi har som mål å bli ledende innen matopplevelser for kurs og konferanse. Denne målsettingen stemmer meget godt overens med Solvolds mål om å skape gode matminner, sier Turid Nyeggen, markedsdirektør Thon Hotels. – Vi håper våre gjester vil sette stor pris på den nye selskapsmenyen.

 

Det å bygge opp en identitet i en organisasjon som Thon Hotels, sammen med ulike kjøkkensjefer er en utfordring jeg liker. – Thon Hotels tar maten på alvor og det tente meg, sier Odd Ivar Solvold.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *