Hurtigruten satser på arabere

By on October 31, 2008 0 7 Views

Målet er å lokke innbyggerne i Dubai til en reise til Norge – og med Hurtigruten. I følge NRK sier Thomas Opsahl, i Scandinavian Connections, som er Hurtigrutens representant i De forente Arabiske Emirater, at nordlys, mørketid og norsk vinter fremstår som meget eksotisk for arabere. Opsahl forteller at det ikke er tilfeldig at man har valgt dette hotellet til markedsføringsarrangementet.

”SEILET”; Det verdensberømte hotellet i Dubai, Burj Al Arab, er arena for markesføringen av Hurtigruten. Dette er verdens første syvstjerners hotell, og den billigste overnattingen får du for 10 000 kroner.

Lykkes man med markedsføringen vil det bety et økonomisk løft både for Hurtigruten og annen reiselivsnæringen i Norge. Arabere er i følge Opsahl kjent for å bruke mye penger når de er ute og reiser.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *