Satser friskt i Danmark

By on October 30, 2008 0 18 Views

Men i følge Kjos er det ikke riktig at Norwegian overtar deler av Sterlings konkursbo. De starter imidlertid opp en flere ruter både innenriks i Danmark, mellom København og Europa, mellom Oslo og København og mellom Arlanda og København. Ruter som tidligere ble trafikkert av Sterling. De nye flygingene skal betjenes fra København, der Norwegian etablerer en base med 8-10 fly og 25-30 ansatte per fly.

– Det var mange kvalifiserte folk i Sterling. De er selvfølgelig velkomne til å søke jobb i Norwegian, sier Kjos til DN.no, og forteller at selskapet innen kort tid vil starte salg på flyginger fra København til London, Amsterdam, Roma, Krakow, Praha, Barcelona og Pisa.

I følge DN bekrefter København Lufthavns administrerende direktør, Brian Petersen, at Norwegian blir en stor aktør ved flyplassen. – De åpner en base i København, og de åpner en hel del ruter herfra. Dette har vi hatt samtaler med dem om en stund, sier Petersen, som er svært tilfreds med Norwegian sin inntreden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *