Luksusreisene i motbakke

By on October 30, 2008 0 11 Views

– Vi merker tydelig at kundene nå sitter på gjerdet. Vi har det vesentlig roligere enn på samme tid i fjor, sier Select Travels daglig leder Dag Åge Karlsen til Dagens Næringsliv. Han påpeker imidlertid at tallene for 2008 blir meget tilfredsstillende for Selects vedkommende.

 

Før helgen måtte StarTour dumpe prisene på 10.000 reiser, blant annet til Maldivene og Thailand. – Akkurat nå går reisene tregere unna enn normalt, og lageret hoper seg opp. Men høstens og vinterens drømmepriser kommer ikke tilbake neste år. Vi vil foreta justeringer fr å tilpasse oss markedet, forsikrer Lena Petersson, informasjonssjef i StarTour, til DN.

Daglig leder Karin Arnesen i reisebyråkjeden Via Ferieverden er imidlertid fortsatt optimist. – Jeg leser at folk ikke kommer til reise på ferie neste år, men jeg stiller meg veldig tvilende til det. Ordrereserveringen på charter er den samme i år som i fjor. Det er her vi har tall for innbooking av i fremtiden. Det andre er mer magefølelse. Men det er ikke stopp i markedet, sier Arnesen til DN.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *